Klubben har både stationær samt transportabel kompressor, nitrox anlæg, RIB gummibåd med 150 hk motor, landevejstrailer til båden samt en alm. trailer til grej. Klubblad (BLOP-blad) er midlertidig sat i bero.

Kontingent:
 
Indmeldelsesgebyr

150 kr.

Aktiv senior medlemskab incl. DSF medlesmskab på 276 kr.

1280 kr.

Aktiv Junior medlemskab incl. DSF medlemskab på 161 kr.

630 kr.

Tillæg for Nitrox abonnement.

150 kr.

Tillæg for familiemedlemskab Navne samt fødselsdageskal oplyses.

200 kr.

Passiv medlemskab.

200 kr.

Skab i klubben, der kan forekomme venteliste.

75 kr.

Nøgle til klubhus, (depositum)

500 kr.

Chip til svømmehal, (depositum)

50 kr.

 
Hent indmeldelsesskema her

Klubaktiviteter:

Socialt samvær: er en vigtig del af klublivet. Frømandsklubben BLOP har eget klubhus. Vi har klubaften hver onsdag fra ca. kl. 20.00, hvor vi snakker dykning, ordner grej eller ser måske en film. Dykning er fast hver søndag kl. 10.00, i sommerperioden også onsdag kl. 17.00. Endvidere afholdes en del arrangementer, hvor den ikke dykkende del af familien også kan deltage, f.eks. pinsetur, julefrokost, fastelavn etc.

Stranddykninger: Typisk tager vi ud i området omkring Lillebælt.

Dykninger fra båd: Klubben har en landevejstrailer samt RIB båd med 150 hk motor. Det er nemt at tage den med på korte ture i nærområdet eller på længere ture som klubben arrangere en del af. Båden kan benyttes gratis af klubbens medlemmer. Det kræves dog, at man opfylder klubbens regler for brug af båden (se checkliste)

Vragdykninger: vragdykninger arrangeres tit, enten med vores egen båd eller fra en større kutter. Ofte bliver der sat en hel dag eller weekend af til dykning på fjernere vrag.

Undervandsjagt: Dyrkes ofte i forbindelse med stranddykninger. Det er med håndspyd og harpuner, og tit er aftensmaden reddet.

Undervandsrygby: BLOP har et hold, der spiller i 1. division.

Svømmehal: Vi benytter Fredericia Idrætscenters svømmehal. Det er hver mandag fra kl. 20.00 - 22.00. Det er her en del af uddannelsen foregår. Det er også her vores UV-rygby hold træner. Mange kommer også for motionens skyld og det sociale samvær.
 
Adresse : Godthåbsvej 7, 7000 Fredericia

Vedtægter kan downloades her!