Dykkerklubben BLOP uddanner sportsdykkere i CMAS regi. Man kan tage 3 slags CMAS certifikater i klubben: 1, 2 eller 3 stjernet CMAS-certifikat.
Man skal minimum være 15 år for at starte på uddannelsen, men certifikatet kan først udstedes, når man er fyldt 16 år.

Uddannelsen foregår efter en tilrettelagt plan. Der er svømmehalstræning hver mandag fra kl. 20.00 til 22.00. Teoriundervisningen foregår ligeledes hver mandag, men fra kl. 18.00 til 20.00 i klubhuset på Godthåbsvej.
Dyk i åben vand, samt prøver påbegyndes, når eleven er klar. Der laves en uddannelses weekend i løbet af foråret, hvor vi tager af sted fra fredag til søndag for at aflægge.

Prisen for et CMAS**sportsdykkercertifikat er 2900 kr.

Dette inkluderer: indmeldelse og 1 års kontingent i BLOP samr DSF, teoribog, dykkertabel, logbog, undervisning og prøve-aflæggelse, samt en t-shirt.

Man skal selv anskaffe: pasfoto til certifikat, sportsdykkerudstyr (papirer til lægen udleveres af BLOP).

Efter erhvervelse af CMAS**sportsdykkerbevis er man uddannet til dykning indtil 45 meters dybde. Som medlem af BLOP kan man fortsætte til CMAS*** uden ekstra omkostninger. Der er også muligheder for at videreuddanne sig til NITROX-dykker. Som nyt er enkelte medlemmer ved at uddanne sig til rebreatherdykker.

Bemærk: CMAS**sportsdykkercertifikater er dog rigeligt til at deltage i alle typer af dykninger. Dvs. du skal ikke på ekstrakursus for at natdykke, vragdykke, isdykke mm.

Uddannelser genneførers løbende hele året- Klubben råder over egne instruktører.